Iskola neve
2017. december 11. hétfő
Tervek, fejlesztések
Szupergyors Internet Projekt megvalósítása letöltése PDF állományban Nyomtat Küldés e-mailben
Írta: Csapó Dániel Középiskola   

A Nemzeti Fejlesztési  Minisztérium Közigazgatási Államtitkára a 1338/2015. (V.27) Korm. határozat a szélessávú hálózatok fejlesztését elősegítő kormányzati intézkedésekről 1. pontjában meghatározott feladat alapján, a vagyonkezelő által kapcsolattartóként kijelölt személy: 

Jeszenka Ildikó
általános főigazgató-helyettes
74/311-277
70/424-9029
Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
 
Eljárásrend:
  • A tervezési fázisban minden pályázó cég előzetesen megkeresi az NFA-t az NFA vagyoni körbe tartozó (Magyar Állam tulajdonában lévő, termőföld) ingatlanok érintettsége esetén, hogy megkérje az előzetes tulajdonosi hozzájárulást. A végleges tulajdonosi hozzájárulást azonban csak a konkrét helyrajzi számos ingatlan lista és végleges változási vázrajzok ismeretében tudja majd kiadni a nyertes pályázók részére.
  • Általánosan érvényes, hogy amennyiben a beruházás nem jár telekalakítással, csak az érintett ingatlanra az ingatlan-nyilvántartásban a vezetékjog bejegyzésével, és az ehhez szükséges változási vázrajz készítésével, úgy NFA vagyoni kör esetében a pályázóknak mind a tulajdonosi joggyakorló szervezettől, mind a vagyonkezelőktől illetve használóktól (pl. haszonbérlők) meg kell kérniük a hozzájárulást a beruházás megvalósításához.