Iskola neve
2017. december 11. hétfő
Határtalanul 2012. letöltése PDF állományban Nyomtat Küldés e-mailben
Írta: Móricz Zsigmond Szakképző Iskola   

Határtalanul!
Írta: Móricz Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola
Iskolánk a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt „Határtalanul!” programja keretében elnyert pályázati támogatás segítségével ebben az évben már második alkalommal valósított meg közös programot a topolyai Mezőgazdasági Iskolával.
2012. szeptember 20-23. közt a szerbiai topolyai Mezőgazdasági Iskola 25 diákja és 3 tanára tanulmányi kiránduláson vett részt Kaposváron. Indultak a kaposváriak által rendezett országos középiskolai szántóversenyen, együtt rendezték be a Gazdaudvart és a közös kiállítási pavilont a KÁN-on, kecskesajtot készítettek Simonfán.
A kaposvári Móricz Zsigmond MGSZKI 25 diákja és 3 tanára október 4-7. között látogatott Topolyára, ahol a GMO-val kapcsolatos ismereteiket tanulmányban rögzítik, és közös gyakorlaton vettek részt az iskola tangazdaságában, ömlesztett sajtot készítettek tehéntejből.
A két iskola diákjai közös szakmai és kulturális kiránduláson vettek részt, megnézték többek közt a Balatoni Halászati Zrt. tórendszerét, a várpalotai Trianon múzeumot, a temerini tájházat.
A két utazásról készült film, fotók és útinapló megtekinthető a honlapon.
A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 1.492.400 Ft-tal támogatta a két iskola együttműködését, amit ezúton is köszönünk.

A program dokumentációja a letöltések menüben, iskolánk neve alatt megtekinthetők.

 
Határtalanul letöltése PDF állományban Nyomtat Küldés e-mailben
Írta: Móricz Zsigmond Szakképző Iskola   

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Határtalanul! programja keretében elnyert pályázati támogatás segítségével iskolánk a topolyai Mezőgazdasági Iskolával valósított meg közös programot.
2011. szeptember 15-18. között a topolyai iskola 25 tanulója és 3 kísérő tanára látogatott Kaposvárra. A két iskola tanulói közösen készítettek filmet a versenyszántásról, 3 topolyai diák részt is vett az országos középiskolai versenyen.
2011. október 13-16. között a látogatás viszonzásaként 25 kaposvári diák és 3 kísérő tanár járt Topolyán. Itt a pályázatban vállalt közös munka egy fűszerspirál elkészítése volt az iskola tangazdaságában.
Ezek mellett mindkét iskola diákjai szakmai és kulturális kiránduláson vettek részt.
A két utazás útinaplói valamint a fényképekből készült válogatás megtekinthető a honlapon.
A két iskola közös programját a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 1. 573. 700.- Ft-tal támogatta, amit ezúton is köszönünk.

A program dokumentációja a letöltések menüben, iskolánk neve alatt megtekinthetők.


Határtalanul pályázat kommunikációs tevékenységéhez kapcsolódó anyagok az alábbi linken is megtekinthetők: www.mgszki.hu