Iskola neve
2017. december 11. hétfő
BEIRATKOZÁS A NYÁR FOLYAMÁN FOLYAMATOSAN letöltése PDF állományban Nyomtat Küldés e-mailben
Írta: Teleki Zsigmond Szakképző Iskola   

ISKOLÁNK AUGUSZTUS HÓNAPBAN IS VÁRJA A JELENTKEZŐKET!

 

 
IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK 2012/2013 letöltése PDF állományban Nyomtat Küldés e-mailben
Írta: Teleki Zsigmond Szakképző Iskola   

A 2012/2013-as tanévre vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzék megtekinthető itt.

 
VILLÁNY ORSZÁGOS SIKERE - taroltak a villányi tanulók a borász SZKT-n letöltése PDF állományban Nyomtat Küldés e-mailben
Írta: Teleki Zsigmond Szakképző Iskola   

 

VILLÁNY ORSZÁGOS SIKERE

taroltak a villányi tanulók a borász SZKT-n

2011. március 28-31. között a villányi VM DASzK, Szakképző Iskola - Teleki Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium rendezte meg a Magyar Agrárkamara felkérésére a borász szakma kiváló tanulója verseny országos döntőjét.

A tanulók motiváltak voltak, hiszen tudták, hogy azok, akik az összesítésben 71%-os vagy annál jobb teljesítményt érnek el, mentesültek a szakmunkásvizsga alól, és 100%-os jeles szakmunkásbizonyítványra lesznek jogosultak.

            A verseny végül elsöprő villányi sikert hozott. A 16 versenyzőből teljesítményük alapján nyolcan mentesültek a szakmunkásvizsga alól. Külön öröm, hogy a 8 tanuló között kivétel nélkül ott volt az az 5 diák, aki a villányi iskolát képviselte. Rajtuk kívül még 3 kiskőrösi versenyző érte el a szakmunkásvizsga alóli mentességhez szükséges szintet. Nekik már nem kell szakmunkásvizsgát tenni az év végén.

            Első helyezett lett Pauk Viktor villányi versenyző 91,98% eredménnyel. Második helyezett Gyurján Attila kiskőrösi versenyző 87,11% eredménnyel, és harmadik helyezett lett Szabó Sándor villányi versenyző 84,34% eredménnyel.

A legjobb gyakorlatot teljesítő tanuló Pauk Viktor villányi versenyző lett, így a Magyar Agrárkamara vándorserlegét a VM DASzK Szakképző Iskola Teleki Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, Villány vihette haza. Ez a szép eredmény egyben pozitív jelzés volt a villányi borásztársadalom felé is, hiszen azt üzente, hogy az utánpótlás képzése terén a Teleki jó úton jár.

 

 A képen látható (b-j) Pauk Viktor versenyző, Hegedűs Péter versenyző, Gaál Klaudia versenyző, Szederkényi Ferenc felkészítő tanár, Horváth Noémi versenyző, Hegyi Béla felkészítő tanár, Baloghné Szacsuri Ida igazgató, Szabó Sándor versenyző

                                                                              (foto:Máy Péter)

 Gratulálunk a versenyzőknek, mindenkinek köszönjük a támogatását és a munkáját, mellyel hozzájárult a verseny sikeres megrendezéséhez.

 

 
IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK 2012/2013 letöltése PDF állományban Nyomtat Küldés e-mailben
Írta: Teleki Zsigmond Szakképző Iskola   

A 2012/2013-as tanévre vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzék megtekinthető itt.